Skovbegravelse for alle!

Hos rosenbegravelsesforretning oplever vi, at efterspørgslen på skovbegravelser er stigende. En skovbegravelse er for alle uanset religiøs overbevisning. Derfor har vi valgt at skrive en artikel der giver et indblik i skovbegravelser.

begravelse i skoven

Om skovbegravelse hos Rosen Begravelsesforretning

I 2018 åbnede den første private skovbegravelsesplads i Horsens, flere er kommet til og endnu flere er på vej, se en samlet oversigt over etablerede og fremtidige skovbegravelsespladser ved at trykke her.

Vi hjælper jer med at komme i kontakt med den skov, der ligger bedst i forhold til jer og jeres kære.

Når man vælger en skovbegravelse, skal man kremeres, for at forstyrrer naturen mindst muligt er det kun urner, der må nedsættes i skoven. Urnen skal være lavet af biologisk nedbrydelige materialer, hos Rosenbegravelses forretning har vi et større udvalg af egnede urner. Ønskes der en skovbegravelsesplads, tager I som pårørende selv ud i skoven, og vælger det træ eller den plads, hvor afdødes urne skal nedsættes. Der er mulighed for at vælge enkelt plads eller man kan vælge et helt træ som familie plads. 

Når urnen er klar, kan I som pårørende, selv deltage i urnenedsættelsen på den, af jer valgte plads. Urnepladsen vil være fredet i 10 år, med mulighed for forlængelse af urnegravstedet.

En skovbegravelse er underlagt statens kontrol og regler.

Du kan finde Sct. Clemens Kirke på følgende adresse:
Parkboulevarden 15, 8900 Randers

Mindesten

Det er muligt at lægge en mindesten på urnegravpladsen, men for at forstyrrer naturen mindst muligt og bevare skoven pæn er det kun muligt, at bruge mindesten i størrelsen som A5.

Skovbegravelse.nu leverer en sådan mindeplade, til en rimelig pris. Mindepladen kan laves i forskellige stenarter, beslutningen om hvilken type sten mindepladen skal laves i, tages oftest når I er i skoven for at finde den rette plads, for jeres kæres sidste hvilested.

Er skovbegravelse noget for dig og dine kære, så kontakt os for at høre mere eller du kan læse mere på skovbegravelse.nuLæs videre

Andre relevante artikler

Rosen Begravelsesforretning sten

Kirker i Randers

Kirker i Randers Kommune Randers er Danmarks 6. største by og har derfor naturligvis også en del kirker i de lokale sogne. Rosen Begravelsesforretning har

Sorgens faser

Sorgens 4 Faser

Sorgens 4 Faser Sorg betegnes som en krise, mange mennesker, der har været gennem en krise efter et dødsfald, fortæller at de oplever fire faser. 

Kontakt din lokale bedemand

Har du spørgsmål til skovbegravelser eller sidder du inde med andre spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til en af vores afdelinger og snakke med en bedemand. 

Vi har en fysisk afdeling i Randers hvor vores bedemand Helle vil tage sig af begravelsen. Vores afdeling i Randers dækker hele Midtjylland.

I Hobro vil du møde vores bedemænd & ejere Claus og Rikke. De kører ud fra vores afdeling i Skørping som dækker hele Nordjylland.

Hvis du leder efter en bedemand i eller omkring Hadsund by så kan Rosen Begravelsesforretning hjælpe. Her møder du Claus & Rikke.