Min Sidste Vilje

“Min sidste vilje” er en drejebog, som fortæller din familie eller pårørende hvordan du gerne vil have at den sidste rejse skal være.

Når Min Sidste Vilje er udfyldt, kan den bruges som en beskrivelse man følger i det omfang det er muligt og de pårørende skal dermed ikke tage stilling til en masse følsomme.

Spørgsmål og svar

Hvad er Min sidste vilje?

Min sidste vilje er et dokument du udfylder med dine ønsker omkring begravelse eller bisættelse, din mindehøjtidelighed og mange andre forhold som der skal tages stilling til. 

Hvis du har udfyldt Min sidste vilje dokumentet, kan dine pårørende planlægge din sidste afsked, på en måde der afspejler dig.

Skal jeg selv udfylde Min sidste vilje?

Ja! du skal selv udfylde Min sidste vilje. Rosen Begravelsesforretning har gjort det så nemt som muligt for dig at udfylde dokumentet. Der er mange spørgsmål ved et dødsfald og en del af svarene kan du læse mere om her på vores hjemmeside.

Er det uoverskueligt eller bare svært at komme i gang, kan vi være behjælpelige.

Hvor meget koster det at få lavet Min sidste vilje?

Hos Rosen Begravelsesforretning er det gratis at downloade vores udgave af Min sidste vilje. Vi ved af erfaring at mange familier har været glade for dokumentet og derfor tilbyder vi denne service gratis.

Hvordan får min familie Min sidste vilje?

Du kan vælge selv at give dokumentet til en af dine pårørende, Du kan fortælle dine pårørende at du har lavet din sidste vilje og hvor den ligger.

Rosen Begravelsesforretning tilbyder at opbevare en kopi.

Skal Rosen Begravelsesforretning stå for min begravelse hvis jeg bruger jeres Min sidste vilje?

Nej, det er ikke en nødvendighed. At du bruger vores Min sidste vilje betyder ikke at du eller dine pårørende binder sig til at benytte os som jeres bedemand.

Hvad skal jeg tage stilling til i Min sidste vilje?

Der er mulighed for at tage stilling til hvorvidt du skal begraves eller bisættes, din sociale arv, du kan planlægge din egen højtidlighed, hvor du vil have din kiste samt hvor din urne skal nedsættes og andre vigtige emner.

Har du andre spørgsmål?

Vores bedemænd sidder klar ved telefonen døgnet rundt.

Ring 22 80 48 48 i dag hvis du har spørgsmål til Min sidste vilje eller behov for anden hjælp.