Min Sidste Vilje

“Min Sidste Vilje” er en drejebog, som fortæller din familie eller pårørende hvordan du gerne vil have at den sidste rejse skal være. Når Min Sidste Vilje er udfyldt, kan den bruges som en beskrivelse man følger i det omfang det er muligt og de pårørende skal dermed ikke tage stilling til en masse følsomme.

Spørgsmål til "Min Sidste Vilje" pjece

Mange spørgsmål kan opstå vedrørende Min Sidste Vilje. Vi har samlet de hyppigste spørgsmål nedenfor.

Hvad er Min Sidste Vilje?

Min Sidste Vilje er et dokument du udfylder med dine ønsker omkring begravelse eller bisættelse, din mindehøjtidelighed og mange andre forhold som der skal tages stilling til. 

Hvis du har udfyldt Min Sidste Vilje dokumentet, kan dine pårørende planlægge din sidste afsked, på en måde der afspejler dig.

Skal jeg selv udfylde min sidste vilje?

Ja! du skal selv udfylde Min Sidste Vilje. Rosen Begravelsesforretning har gjort det så nemt som muligt for dig at udfylde dokumentet. Der er mange spørgsmål ved et dødsfald og en del af svarene kan du læse mere om her på vores hjemmeside.

Er det uoverskueligt eller bare svært at komme i gang, kan vi være behjælpelige.

Hvor meget koster det at få lavet min sidste vilje?

Hos Rosen Begravelsesforretning er det gratis at downloade vores udgave af Min Sidste Vilje. Vi ved af erfaring at mange familier har været glade for dokumentet ”Min Sidste Vilje” tilbyder derfor denne service gratis.

Hvordan får min familie Min Sidste Vilje?

Du kan vælge selv at give dokumentet til en af dine pårørende, Du kan fortælle dine pårørende at du har lavet din sidste vilje og hvor den ligger.

Rosen Begravelsesforretning tilbyder at opbevare en kopi.

Skal Rosen Begravelsesforretning stå for min begravelse/bisættelse hvis jeg bruger jeres Min sidste vilje?

Nej det skal du ikke. At du bruger vores min sidste vilje betyder ikke at du eller dine pårørende binder sig til at benytte os som jeres bedemand.

Hvad skal jeg tage stilling til i Min Sidste Vilje?

Der er mulighed for at tage stilling til hvorvidt du skal begraves eller bisættes, din sociale arv, du kan planlægge din egen højtidlighed, hvor du vil have din kiste samt hvor din urne skal nedsættes og andre vigtige emner.

Kontakt information

Døgnåben Telefon

+45 22 80 48 48

Adresse

Brøndumvej 56, 9520 Skørping

Skriv til Os

COVID-19 Information

Vi tager COVID-19 meget alvorligt og følger sundhedsstyrelsens instruktioner nøje.

Du kan altid ringe på 40 57 18 48 hvis du har spørgsmål til hvordan vi håndterer COVID-19.

Sådan håndterer vi COVID-19

  • Vi tager stadig ud på hjemmebesøg, men telefoniske møder er nu også en mulighed.
  • Vi undgår helt både håndtryk og fysisk kontakt ved møder.
  • Vi holder mindst 2 meter afstand ved møder.
  • Vi sørger, som altid, for at vaske hænder.
  • Alle materialer er sprittet
  • Ved besøg på vores kontor bedes man bestille tid så vi kan spritte alt af. 

Begravelser & bisættelser i folkekirken er undtaget reglen om maks 10 personer i et lokale. Dog må der maksimalt være én person pr. fire kvm gulvareal.

Billig bedemand logo