Bisættelse

Hvad indebærer en bisættelse?

Vi tilbyder en række services, herunder bisættelse, som er en af vores specialiteter. Da flere af vores kunder har været i tvivl om hvad en bisættelse er, vil vi gerne forklare, hvad en bisættelse faktisk indebærer.

En bisættelse er en ceremoni, hvor kisten efter højtideligheden bliver kørt til et krematorium. Her bliver den afdøde kremeret, og asken bliver nedsat i en urne på et gravsted.

Mange familier ønsker at overvære urnenedsættelsen, hvilket sagtens kan arrangeres hos Rosen Begravelsesforretning. En urnenedsættelse vil ofte foregå et par dage efter højtideligheden, da man afventer krematoriets arbejde.

Hvis asken skal spredes et sted og ikke nedsættes i urnen, tilbyder vi også dette. Du kan læse om askespredning her.

Ønskes en begravelse i stedet for en bisættelse, bliver afdøde ikke kremeret (brændt). Derimod forbliver kisten hel og bliver jordfæstet med afdøde, umiddelbart efter højtideligheden.

Hvad koster en bisættelse hos Rosen Begravelseforretning?

Hos Rosen Begravelsesforretning stræber vi efter fuld gennemsigtighed i vores priser. Vi har en listepris struktur, hvilket betyder, at hver af vores ydelser og produkter har en fast pris. Dette giver dig friheden til at skræddersy bisættelsen til dine, og afdødes, personlige ønsker og budget.

Når du har valgt de tjenester, du ønsker, lægger vi priserne for de individuelle services og produkter sammen. Vi giver dig en totalpris, før vi begynder vores arbejde, så du ved præcis, hvad du kan forvente at betale.

Vi sender altid en ordrebekræftelse, som afspejler den endelige faktura. På denne måde sikrer vi, at du altid har overblik over omkostningerne og du modtager ingen skjulte udgifter.

Vores tilgang til bisættelse

Hos Rosen Begravelsesforretning mener vi, at hvert menneskes liv er unikt, og derfor skal deres sidste afsked også være det.

Vi bistår med alt fra valg af kiste, blomsterarrangementer, transport, musikvalg og indkaldelse af gæster. I denne svære tid, står vi ved din side med en empatisk, professionel og følsom tilgang. 

Vi sikrer, at du kan koncentrere dig om at mindes dit elskede familiemedlem eller ven, mens vi tager os af alle de praktiske detaljer.

Hos Rosen Begravelsesforretning tror vi på, at en værdig afsked bidrager til en god sorgproces, derfor går vi meget langt for at du skal få netop den gode afsked du ønsker.

Kontakt os for at drøfte dine behov og ønsker, og lad os sammen skabe en mindeværdig bisættelse af jeres kære.

Vores dør er altid åben, og vi er kun et opkald væk. Din sorg er vores prioritet.

Ring for en uforpligtende samtale

Vi sidder klar til at modtage dit opkald. Om du ønsker vores hjælp eller blot har nogle spørgsmål skal du altid være velkommen til at ringe.