Om Rosen Begravelsesforretning

I 2017 stiftede Rikke og Claus Rosen Begravelsesforretning, en familieejet virksomhed, der har til formål at tilbyde sorgramte familier en værdig og personlig begravelse af deres kære. 

Vi har mere mange års erfaring i branchen, og vores bedemandsforretning består af dygtige og empatiske medarbejdere, der forstår betydningen af at hjælpe familier gennem sorgens svære tid.

Kvalitetsgaranti

For os er serviceniveau i topprioritet og derfor har vi også indført en regel der garanterer at vi har nok tid til hver enkelt kunde.

Vi arbejder nemlig kun med et begrænset antal kunder ad gangen, for at garantere at vi har mere end rigeligt tid til at leverer høj kvalitet til alle vores kunder.

Ældre dame i Hjørring
Ældre par i Randers

Vores tilgang til begravelser & bisættelse

Vi har en holistisk tilgang til begravelser, hvilket betyder, at vi tager hensyn til alle aspekter af en begravelse, inklusiv praktiske, økonomiske og emotionelle overvejelser. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at alle deres ønsker og behov imødekommes, og at deres kære får en værdig og passende begravelse.

Vores Historie

Vi har på egen krop mærket stor sorg og ved derfor, hvor vigtigt det er at føle sig tryg i bedemandens hænder. 

Rosen Begravelsesforretning blev stiftet med formålet om at give trygge og gode oplevelser til pårørende i en svær tid. 

Derfor vi altid går et ekstra skridt for dig, så du og din familie kan få jeres ønskede afsked med jeres kære.

bamse sidder på sengen

Vores Vision

Vores vision er at blive anerkendt som den foretrukne leverandør af begravelsestjenester i Nordjylland og Midtjylland. Vi stræber efter at levere høj kvalitet og skræddersyede tjenester, der imødekommer vores kunders individuelle behov og ønsker.

Vores Mission

Vores mission er at levere en tryg og støttende atmosfære, hvor familier kan hylde livet og mindes deres kære. Vi ønsker at gøre dette ved at levere en høj kvalitet af tjenester, der er tilpasset til vores kunders ønsker og behov, samtidig med at vi opretholder en høj standard for professionalisme og respekt.

Ring i dag for et uforpligtende tilbud

Vi sidder ved telefonen 24 timer i døgnet. Du kan ringe til os når det passer dig bedst.