Bedemænd i Randers

BedemanD Randers

Vi hjælper med begravelse & bisættelse i Randers og omegn

Ring 22 45 48 48 for en uforpligtende samtale

Om Rosen Begravelsesforretning i Randers

Hos Rosen Begravelsesforretning møder du altid en engageret og imødekommende bedemand. For os er det meget vigtigt, at du får en kompetent, personlig og tryk hjælp gennem den svære tid, hvor du og dine nære skal tage afsked med jeres kære.

Hos os, vil det altid være den samme lokale bedemand i Randers, der følger dig gennem hele forløbet, lige fra det første møde og helt frem til højtiden. Hvis du har brug for en bedemand i Randers og omegn vil det primært være Helle som du vil møde. Vi ved at der kommer mange spørgsmål både før, under og bestemt også efter, derfor kan du, som kunde, altid ringe til os hele døgnet rundt og få hjælp uden at det koster dig ekstra.

Vi har åbent på telefonen døgnet rundt. Hos os er det første møde altid gratis og uforpligtende, da vi mener at du skal have mulighed for at møde din lokale bedemand i Randers før du beslutter dig.

Helle Hald

Afdelingsbestyrer & Bedemand i Randers

Vores bedemænd sætter en ære i at yde en 5-stjernet service til alle kunder i Randers og omegn!
5 stjernet anmeldelse

3 priseksempler

Følgende priseksempler på en bisættelse er baseret på vores listepriser.
Vi tager kun betaling for rustvognskørsel med afdøde, og ikke til og fra.

Lille pakke

Ved begravelse tillægges 251 DKK
5 743
DKK
 • Kiste, hvid
 • Urne
 • Kiste montering & klargøring

Mellem pakke

Ved begravelse tillægges 251 DKK
10 993
DKK
 • Kiste, hvid
 • Urne
 • Kiste montering & klargøring
 • Rustvognskørsel, grundpris + 10 km
 • Kisteilægning
 • Honorar
 • Weekend/aften uden tillæg

Stor pakke

Ved begravelse tillægges 251 DKK
15 953
DKK
 • Kiste, hvid
 • Urne
 • Kiste montering & klargøring
 • Rustvognskørsel, grundpris + 20 km
 • Kisteilægning
 • Honorar
 • Weekend/aften uden tillæg
 • 1 ekstra mand, 2 timer
 • Lille kistepynt
 • Udsyngning
 • Korsskrue crom/hvid
 • Fremvisning

Høj service til rimelige priser

Kørsel med rustvognen er baseret på, at vi skal være konkurrencedygtige uanset hvor du bor. Derfor tager vi kun betaling når vores bedemand kører med afdøde. At vi skal køre langt, for at komme frem og tilbage, koster derfor ikke noget for dig som kunde hos os. 

Hvis du gerne vil have en ordholden og professionel bedemand i Randers, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har lokale bedemænd som sidder klar til at tage imod dit opkald døgnet rundt. Her kan vi aftale et hjemmebesøg eller du kan få svar på dine spørgsmål omkring begravelseshjælp, pris, ydelser, begravelse eller bisættelse samt hvad du ellers måtte være i tvivl om.

TrustPilot har vores Randers bedemænd kun fået 5-stjernede anmeldelser fra vores kunder, det tager vi som et udtryk for at vi formår at hjælpe kunderne godt igennem hele forløbet og samtidigt gøre det til en god pris. Vi ønsker at du får en god oplevelse, derfor bruger vi den tid der er behov for og informere dig grundigt om forløbet og vores ydelser.

Det er vigtigt for os, at du er rolig, sikker og veltilpas ved at bruge os som din lokale bedemand i Randers og vi gør derfor alt vi kan for at levere den højeste kvalitet muligt.

Bededame Randers

Helle Hald

Bedemand Randers og omegn

Ring 22 45 48 48

[email protected]

Bedemand Randers

Claus Pedersen

Bedemand Randers og omegn

Ring 22 80 48 48

[email protected]

Rosen Begravelsesforretning sten

Skal vi hjælpe med begravelse eller bisættelse?

Vælger du at benytte dig af vores ydelser, aftaler vi under det første møde hvordan bisættelsen eller begravelsen skal være. Vi taler også om blomster, kirke, kiste og urne, så vi er sikre på hvordan I, som pårørende, ønsker det skal være. 

Når vi har haft det første møde, tager vores bedemand i Randers sig af alle de praktiske opgaver i forhold til kirken, præsten og vi søger også om begravelseshjælp hos Udbetaling Danmark, Sygeforsikringen Danmark m.fl.

Det eneste du skal gøre efter mødet, er at tale med præsten og derefter møde op i kirken. Ønsker du en handling uden præst eller kirke kan vi også sørge for dette. Vores bedemænd i Randers har telefonen åbent hele døgnet rundt. Du er velkommen til at ringe på 22 45 48 48.

Spørgsmål og svar

En begravelse i Randers koster fra 5.994 DKK. Denne pris inkluderer en hvid kiste til begravelse samt klargøring af ovenstående. Prisen stiger herefter afhængigt af hvilke ydelser du ønsker.

Du kan få op til 11.800 i 2022. Det kræver at afdøde var 18 år eller ældre. Vi tilbyder at hjælpe med begravelseshjælp så du ikke skal tænke på det.

En bedemand sørger for at afhente afdøde og gøre samme i stand til en begravelse eller bisættelse hvilket bl.a. indebærer at få det rigtige tøj på samt klargøre og ilægge i kisten. Derudover håndterer bedemanden alt papirarbejde samt kontakt til offentlige myndigheder. Bedemanden er også tilstede under mindehøjtideligheden og overser at alt går som planlagt.

Efter du har talt med bedemanden under et hjemmebesøg, vil du ikke skulle tænke på andet end at mødes med præsten for at planlægge mindehøjtideligheden til begravelsen. Her vil I sammen planlægge hvordan begravelsen foregår i kirken. Bedemanden vil håndtere alt fra afhentning, klargøring og transport af afdøde, bestilling af blomster og gravsten, kommunikation med offentlige myndigheder, alt papirarbejde samt mere, hvis dette er ønsket.

En begravelse foregår ved at afdøde bliver begravet i en kiste til begravelse. Ved en bisættelse benytter man også en kiste til mindehøjtideligheden som derefter kremeres og asken placeres i en urne der sænkes i jorden.

Ring til en bedemand i Randers for en uforpligtende snak

Døgnåben Telefon

+45 22 45 48 48

Adresse

Tjærbyvej 79, 8930 Randers