Blomster til begravelse i Randers

Blomster kan gives til mange forskellige anledninger. Der er de glade stunder og de sørgelige stunder. I begge situationer er de med til at udtrykke kærlighed og respekt for et andet menneske. Blomster til begravelse i Randers er med til at gøre afskeden ekstra unik og du har mulighed for at give et mere personlig farvel til afdøde. Når vi skal finde blomster i Randers til en begravelse for vores kunder, vil vi ofte foreslå at kigge på en blomsterkrans, en bårebuket eller en båredekoration. Det er de mest hyppige typer af blomster der ønskes til en begravelse/bisættelse.

Blomster til begravelse

Blomster i Randers

Når vi hjælper vores kunder med en begravelse vil vi altid vise dem et udvalg af de blomster de kan få lokalt i Randers. Vi samarbejder med den lokale blomsterhandler, Vorup Blomster, og har fået leveret mange fine bårebuketter og båredekorationer af dem. Vi hører ofte fra vores kunder at blomsterne er med til at gøre afskeden personlig og smuk, og vil derfor gøre vores bedste for at give kunderne et flot udvalg af blomster at vælge i mellem. Men samtidig mener vi også at det er vigtigt at man støtter op om lokalsamfundet og har derfor valgt at samarbejde med Vorup Blomster.

Blomster til begravelse: Bårebuketter, blomsterkranse og båredekorationer

Det kan være svært at vælge når udvalget er stort og man gerne vil have den perfekte løsning. Vi har derfor udspecificeret de mest anvendte blomster som vores kunder i Randers køber så du kan blive inspireret og måske have nemmere ved at vælge selv.

Blomsterkrans til begravelse

En blomsterkrans er et meget fint lavet blomsterdesign der er formet som en rund krans. Den er oftest helt cirkelformet men det ses oftere og oftere at pårørende i Randers vil have en hjerteformet blomsterkrans. Ifølge traditionen, vil det være den tætte familie der vælger blomsterkransen til begravelsen og man ser også ofte at der er et bånd på kransen med en besked til afdøde fra familien.

Båredekoration til begravelse

Båredekorationer er en meget fin og yndefuld måde at sige farvel for sidste gang på. Det er ofte et aflangt blomsterdesign som man også kan få med et bånd samt besked. Båredekorationer placeres ofte ved siden af kisten og kan, i nogle tilfælde, ligge på gangen i kirken så de tilsammen danner en lang blomstergang. Mange båredekorationer kan til sammen danne et meget flot og rørende kirkegulv.

Bårebuketter til begravelse

Bårebuketter minder meget om båredekorationer. Forskellen er at en båredekoration består af et sammensat blomsterdesign hvor en bårebuket er en buket sammensat af blomster med stilke.
Ved en begravelse ser man bårebuketter sammen dekorationerne ved siden af kisten og ned langs kirkegulvet.

Blomster til pårørende efter begravelsen

Selvom man ikke deltager i en begravelse og derfor ikke har mulighed for at lægge blomster i kirken vil det være en rigtig fin og flot gestus at sende blomster til de pårørende efter begravelsen. Kender du nogle pårørende i Randers der skal begrave deres kære vil vi varmt anbefale at kigge på buketter der kan sendes til dem med en personlig besked. Det vil glæde dem at vide at du tænker på dem.  

Læs videre

Andre relevante artikler

begravelse i skoven

Skovbegravelser hos Rosen Begravelsesforretning

Skovbegravelse for alle! Hos rosenbegravelsesforretning oplever vi, at efterspørgslen på skovbegravelser er stigende. En skovbegravelse er for alle uanset religiøs overbevisning. Derfor har vi valgt

Rosen Begravelsesforretning sten

Kirker i Randers

Kirker i Randers Kommune Randers er Danmarks 6. største by og har derfor naturligvis også en del kirker i de lokale sogne. Rosen Begravelsesforretning har