Ny om os

En familieejet Nordjysk bedemandsforretning

Rosen Begravelsesforretning er en Nordjysk bedemandsforretning der er ejet af ægteparret Rikke og Claus Pedersen. Stiftet i 2018 med formålet om at forbedre bedemandsbranchen via et konsekvent højt serviceniveau og en tryghedsskabende proces.

Kvalitet i højsædet

Rosen Begravelsesforretning blev stiftet pga. af en mindre god oplevelse med en bedemand. At levere en god og professionel service er derfor ikke noget vi bare siger, men motivationen bag vores eksistens.

Empatisk og gennemsigtig proces

Vi ved fra vores kunder at vores empatiske tilgang til opgaverne samt vores gennemsigtige arbejdsproces skaber tryghed hos dem. Din tryghed er vigtig for os, og vi går langt for at du er tilfreds.

Rikke og Claus
Kisteblomster
Ord fra vores medejer
Bededame Rikke

Rikke Blume Pedersen

Medejer & Bedemand

"Hos os er du ikke bare en ny kunde, men en pårørende der har mistet en stor del af sit liv"

Når du vælger Rosen Begravelsesforretning, træder du ind i en verden, hvor omsorg, forståelse og empati er i centrum. Som en familieejet forretning kender vi til vigtigheden af nære relationer og den dybe sorg ved at miste, fra egen erfaring.

Derfor betragter vi dig ikke blot som en kunde, men som en pårørende i en sårbar tid, der søger støtte og forståelse. Dit tab og din historie med afdøde er unik, og vi anerkender den følelsesmæssige byrde, det medfører.

Vores mission er at lette denne byrde, så meget som vi kan, med respekt og omsorg. Vi tror på, at evnen til at møde vores kunder med en dyb følelse af empati ikke bare er en kvalitet, men en nødvendighed i vores branche. For os er empati og forståelse ikke blot en værdi, men en grundpille i den service, vi tilbyder.

Bag vores professionelle tilgang ligger et hjerte, der banker for at hjælpe og støtte de pårørende i en af livets mest udfordrende tider. Med os ved din side kan du føle dig tryg, forstået og respekteret i din sorgsproces.

Mød vores bedemænd

Bedemændende hos Rosen Begravelsesforretning

Bedemand Rikke
Rikke Blume Pedersen

Bedemand & Medejer

Bedemand Claus
Claus Pedersen

Bedemand & medejer

Bedemand Helene
Helene Yde Thomsen

Bedemand

Bedemand Helle
Helle Hald

Bedemand

Vi skræddersyr løsninger så de passer jeres ønskede afsked

Din families ønskede afsked er nødvendigvis ikke som din nabos. Vi kan skræddersy afskeden så den matcher afdøde og pårørendes ønsker til detaljen.