Bestil Rosen Begravelsesforretning online

Om at bestille online

Gennemgå de 6 punkter du finder nedenfor og indsend din bestilling. Herefter vil du indenfor 24 timer blive kontaktet af en bedemand fra Rosen Begravelseforretning.

Papirarbejdet

Vores online bestilling er lavet så du kan give os de nødvendige informationer når det passer dig bedst. 

Det er vores erfaring, at mange fortrækker at ordne papirarbejdet så hurtigt som muligt. Derfor kan du her nemt udfylde din bestilling. 

Vi er stadig en traditionel bedemandsforretning

Vi er ikke gået fra at være en traditionel bedemand til at være en online bedemand. Vi er stadig en bedemandsforretning der sætter pris på det personlige aspekt. 
Vi kommer også stadig med glæde ud til dit hjem og planlægger detaljerne med dig hvis det ønskes.


1. Information om anmelder


2. Information om afdøde


3. Begravelse eller Bisættelse

Ved dette punkt er der 3 valgmuligheder. Du skal kun udfylde 1 af dem. Så hvis afdøde skal brændes udfylder du "Afdøde skal kremeres" og efterlader "Afdøde skal begraves" blank.

Afdøde skal kremeres


Afdøde skal begraves


4. Information om højtidelighed

Hvis ikke en kirkelig højtidelighed ønskes kan du gå videre til næste punkt.


Nedenfor kan du vælge din ønskede dato og tid for højtidelighed. Vælg gerne 2 datoer så der er et alternativ når vi taler med præsten.


5. Afhentning af afdøde

Hvis afdøde skal afhentes i hjemmet skal du sætte et kryds i feltet nedenfor og gå direkte videre til næste punkt.

Hvis afdøde skal afhentes på et plejehjem må du meget gerne indtaste information på kontaktperson. Dette er ikke nødvendigt hvis afdøde skal afhentes på et sygehus.


6. CPR, Hjemmebesøg og Ekstra Info


Vigtig information om CPR

Hvis du vælger at indsende de sidste 4 cifre i anmelders, afdødes og ægtefælles CPR nummer via denne bestilling så skal du også give samtykke til at vi må indhente og behandle dataen jævnfør databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven. Dataen fra denne formular er krypteret og vil blive sendt til en sikker mail hos Rosen Begravelsesforretning.


Hjemmebesøg og ekstra information


Denne online booking er ikke bindende. Du kan dermed godt fortryde din bestilling efter vi har modtaget den, hvis du ikke vil fortsætte med Rosen Begravelsesforretning.