Skal vi komme på Hjemmebesøg hos dig uden beregning?

Vi ved at det er vigtigt, at føle tryghed ved den bedemand, der skal stå for begravelsen/bisættelsen af jeres kære. Derfor tager vi ikke betaling for et hjemmebesøg. Det giver dig mulighed for, at møde din bedemanden, der følger dig gennem hele forløbet, inden du siger ja tak til at fortsætte med Rosen Begravelsesforretning.

Ring i dag på 2280 4848 og bestil et hjemmebesøg

Du kan også kontakte os på [email protected]

Priseksempler på en Bisættelse og en Begravelse

Bedømmelse

Se vores anmeldelser på TrustPilot

Her kan du se nogle priseksempler på, hvad en begravelse/bisættelse koster. Det er som nævnt kun eksempler, da prisen vil variere afhængigt af de valg, der ønskes og naturligvis omstændighederne.

Den korrekte pris for den ønskede begravelse/bisættelse vil blive udregnet, baseret på vores listepriser. For hvert til- og fravalg, der bliver taget bliver der udfærdiget en ny ordrebekræftelse. Du vil derfor altid kende til beløbet på din slutregning hos Rosen Begravelsesforretning.

Mellem Bisættelse

10.993,-

Mellem Begravelse

11.244,-

Hvordan Foregår et Hjemmebesøg?

Når du får besøg af vores bedemand, starter vi altid med at gennemgå de ønsker, som afdøde måtte have, de tanker som du og dine nære har omkring afskeden, samt gennerelle spørgsmål. Herefter er der en praktisk del, hvor vi sammen udfylder ansøgninger om tilskud, anmodning til Kirkeministeriet og flere.

Du skal ikke finde en masse attester frem, men blot have cpr. nr. på afdøde, dig selv og evt. ægtefælle. Så klarer vi resten.

Min sidste vilje pdf
Rustvogn Rosen Begravelsesforretning

Landsdækkende Rustvognskørsel til "lokal pris"

Rosen Begravelsesforretning råder over to rustvogne.

Vi har valgt at der kun skal betales for den del af transporten, hvor afdøde er med i rustvognen.

Dette betyder at du kun betaler for den faktiske transport. Om vi skal køre 100 km for at komme frem til afdødes placering, har ingen økonomisk betydning for dig. Dog vil evt. færge- og broafgifter faktureret til kostpris.

Dermed kan vi arbejde landsdækkende i samme prisleje som en lokal bedemand.